hairstylistmagazine.tv
Revista pentru coafeză


Hairstylist Magazine : Ce să caute un coafor într-o revistă pentru păr? Cautati comparatia cu alte saloane de coafura din lume, doriti sa vedeti care sunt propunerile de par-moda care au facut cele mai recente catwalk International. O revista de moda parului pentru saloane de coafura este o revistă care informează cu privire la cele mai recente tendințe de moda, cele mai recente produse de păr puse la dispoziție de către companii, care învață să facă un tratament, arătând pas cu pas pentru a realiza o tăietură sau coafura. O revista de moda parului pentru saloane de coafura va oferi, de asemenea, reduceri, Cupoane, Cupoane care permit părului pentru a încerca produse noi sau servicii cu reduceri atractive. Cele mai bune reviste de păr puteți naviga, de asemenea, on-line, de exemplu, STILECAPELLI de lux HAIR LOOK, revista de stele, este, de asemenea, pe linie cu extracte din toate numerele sale, astfel încât fiecare coafor poate naviga pe revista online și poate decide să-l cumpere.

Gossip & News
19 Nov 19
Keith Harris

Find put the latest hair collection, called “Avant Garde” , made by Keith Harris, international hairstylist from UK

MUA: Rita Simone
Style & Direction: Ekaterina Belaya
Photographer: Daria Belikova
Assistant Photographer: Stanislav Kopanev
Assistant hair: Marina Vaskina
Assitant MUA: Margo Mayor
Post production: Celena

hair-collections

19 Nov 19
  • ANGELO SEMINARA ha concluso la sua collaborazione con DAVINES
Angelo Seminara
  • TOM CONNEL ricoprirà il nuovo ruolo di HAIR ART DIRECTOR per DAVINES
Tom Connel
18 Nov 19
Ashley Gamble

Elements, was inspired by the changing seasons and the vibrant, eclectic tones within nature. It finalised in HJ’s British Hairdressing Awards for Schwarzkopf Professional British Colour Technician of the Year and has awarded Ashley and –Stephanie front covers and social media coverage across the globe.

Hair: Stephanie and Ashley Gamble
Ph: Richard Miles
Stylist: Ashley Gamble  

hair-collections

15 Nov 19

Clicca qui e Guarda lo Sfogliabile

15 Nov 19

CREDITI:
Hairstylist: Angelo di Pasca per Saccucci's Master Class
Ph: Patrizio Gentile, Kobe Thinh Nguyen, Escalante.
Make up : Oristano Guevara, Sophia Chau Hoang

hair-collections

Encyclopedic hair website

Lexicon pentru frizeri

Hairstylist Magazine , frizerii, păr, sănătate, saloane de frumusete, păr de moda fotografii, coafuri, estetica, vanzare, chelie de îngrijire, Hairstylist Magazine , căderea părului, colorare, sunstrokes, coloranți, meches, Shatush, deja-vu, Hairstylist Magazine , reviste de coafură, noi saloane de coafură, ultimele știri hairmobilier, revista estetică, Studio, Griffe, Trend, Regina, tu, Hairstylist Magazine , cabeleireros, Prince, stiluri de păr, Toni & Guy, Ah alternative, remixuri, LH la horquilla, vidaestetica, tocado, Hairstylist Magazine , hombre, tophairstylist, Stiri de beautybazar, Stiri, IHF, vise de par, lnenail, styling, salon, Hairstylist Magazine , Hair, hairworld, bqmagazine, bqtrends, cosmetice Rusia, Hair! s, modern, intercoafura, beautybazar, Hairstylist Magazine , Cube Smart, cub 3 moda numai, cub foto moda păr, păr, păr, Ziare de păr, tendințe de modă, cele mai bune saloane de coafură, saloane de coafură de știri, Hairstylist Magazine , saloane de coafură periodice, știri despre păr, liste de adrese de coafor, jurnale de coafor, coafuri de reviste, coafuri de revistă, Tunsorile pentru fotografii, coafura de căutare de loc de muncă, tăieturi de păr, Hairstylist Magazine , prize de păr, revista bârfă bârfă, moda tendințe revista, revista de păr, carti de carte, revista de moda, reviste de moda, saloane de coafura, estetica, Hairstylist Magazine , frumusete, site-ul oficial, noutate à, păr

X

privacy