hairstylistmagazine.tv
Revista per estilistes


Hairstylist Magazine : Què buscar una perruqueria en una revista per al cabell? Cerca la comparació amb la resta de perruquers del món, vols veure quines són les propostes per a la moda del cabell que han fet l'última passarel·la internacional. Una revista de perruqueria per a perruquers és una revista que informa sobre les últimes tendències en moda, els últims productes capil·lars posats a disposició per les empreses, que ensenya com fer un tractament, mostrant el pas a pas per aconseguir un tall o pentinat. Una revista de perruqueria per a perruquers també oferirà descomptes, Cupons, Cupons que permeten al cabell provar nous productes o serveis amb atractius descomptes. Millors revistes de cabell es pot navegar també en línia, per exemple, STILECAPELLI pèl de luxe LOOK, la revista de les estrelles, també està en línia amb els extractes de tots els seus números, així que cada perruqueria pot navegar per la revista en línia i potser decidir comprar-lo.

Gossip & News
19 Nov 19
Keith Harris

Find put the latest hair collection, called “Avant Garde” , made by Keith Harris, international hairstylist from UK

MUA: Rita Simone
Style & Direction: Ekaterina Belaya
Photographer: Daria Belikova
Assistant Photographer: Stanislav Kopanev
Assistant hair: Marina Vaskina
Assitant MUA: Margo Mayor
Post production: Celena

hair-collections

19 Nov 19
  • ANGELO SEMINARA ha concluso la sua collaborazione con DAVINES
Angelo Seminara
  • TOM CONNEL ricoprirà il nuovo ruolo di HAIR ART DIRECTOR per DAVINES
Tom Connel
18 Nov 19
Ashley Gamble

Elements, was inspired by the changing seasons and the vibrant, eclectic tones within nature. It finalised in HJ’s British Hairdressing Awards for Schwarzkopf Professional British Colour Technician of the Year and has awarded Ashley and –Stephanie front covers and social media coverage across the globe.

Hair: Stephanie and Ashley Gamble
Ph: Richard Miles
Stylist: Ashley Gamble  

hair-collections

15 Nov 19

Clicca qui e Guarda lo Sfogliabile

15 Nov 19

CREDITI:
Hairstylist: Angelo di Pasca per Saccucci's Master Class
Ph: Patrizio Gentile, Kobe Thinh Nguyen, Escalante.
Make up : Oristano Guevara, Sophia Chau Hoang

hair-collections

Encyclopedic hair website


Perruqueries tenir cura de la salut del cabell en els salons de bellesa i estètica, amb pentinats d'estil per a la moda-fotos del cabell i la venda de productes per al cabell cura.

Temes relacionats

Lèxic de perruqueries

Hairstylist Magazine , perruqueries, cabells, salut, salons de bellesa, fotos de moda de cabells, pentinats, estètica, venda, cura de la calvície, Hairstylist Magazine , caiguda del cabell, colorants, cremades de sol, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Hairstylist Magazine , revistes perruqueria, nous perruquers, últimes perruqueries, revista d'estètica, estudi, Griffe, tendència, Reina, tu, Hairstylist Magazine , cabeleireros, príncep, estils de cabell, Toni & Guy, ah alternativa, remixes, LH la horquilla, vidaestética, Tocado, Hairstylist Magazine , hombre, tophairstylist, notícies de beautybazar, notícies, IHF, Hair Dreams, lnenail, estilisme, saló, Hairstylist Magazine , cabell, hairworld, bqmagazine, bqtrends, cosmètics Rússia, Hair! s, modern, intercoiffure, beautybazar, Hairstylist Magazine , cub intel ligent, cub de 3 moda només, cub de moda foto de cabell, cabell Els diaris de cabell, les tendències de la moda, els millors perruquers, els perruquers de premsa, perruqueries periòdiques, notícies del cabell, Hairstylist Magazine , llistes d'adreces de perruqueria, revistes de perruqueria, quaderns de revista, pentinats revista, talls de cabells foto revista, Cerca de feina perruquers, talls de cabells, botigues de perruqueria, xafarderia de Gossip Magazine, Hairstylist Magazine , revista de tendències de moda, revista de cabell, llibres de llibre, revista de moda, revistes de moda, perruqueries, estètica, bellesa, lloc oficial, Hairstylist Magazine , novetat à, cabell

X

privacy